Webinar ‘Maak W&T-onderwijs dat raakt’ – 14 april 2021

Kinderen vinden het heel leuk als ze op school aan de slag mogen met proefjes, experimenten, ontwerpopdrachten of technische uitdagingen. En inmiddels is ook wel duidelijk hoeveel ze daarvan leren. Het is goed voor hun creativiteit, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Het versterkt vaardigheden als samenwerken, communiceren en logisch nadenken. Alle reden dus om in de klas aandacht te besteden aan wetenschap en techniek.

Belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt

U kunt meedoen aan twee online webinars waarmee we u laten zien hoe u aan de slag kunt met het maken en geven van aansprekende wetenschap- en technieklessen voor ál uw leerlingen. U leert hoe u de belevingswereld van de kinderen als uitgangspunt kunt nemen voor speelse en uitdagende onderzoeks- en ontwerpvragen, waar leerlingen graag mee aan de slag gaan. Het eindresultaat van beide webinars: uw eigen rake W&T-onderwijs op maat. Jet-Net & TechNet laat zien en helpt ervaren dat iedere leerkracht en iedere school aansprekend W&T-onderwijs kan geven. En dat het nog leuk is om te doen ook!

In deze webinar leert u hoe de 7 werelden van techniek u hierbij kunnen helpen. Dit webinar is geschikt voor leerkrachten van groep 1 tot en met 8.

Wilt u deze webinars volgen? Geeft u zich dan op via onderstaande links. De webinars zijn bedoeld voor leerkrachten of W&T-coördinatoren op basisscholen.

Maak W&T-onderwijs dat raakt! Met de 7 werelden van techniek.
Voor leerkrachten van groep 1 t/m 8

Datum: Woensdag 14 april 2021
Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Aanmelden: geeft u zich hier op